Proizvodni procesi i prateća dokumentacija, ah ti dokumenti… - Minimax - internet računovodstveni i poslovni program

Proizvodni procesi i prateća dokumentacija, ah ti dokumenti…

Ako razmišljamo o razvoju novih proizvoda i proizvodnim procesima u kreiranju istih , nitko ne voli pretjerano razmišljati o administraciji i hrpi prateće dokumentacije.

Ali stvar je upravo suprotna budući da je sva ta silna dokumentacija neophodna, te da će kvaliteta proizvoda i proizvodnog procesa proizaći iz kvalitetno pripremljene dokumentacije.

Još jedan faktor kvalitete dokumentacije je i ljudski faktor, odnosno educirane djelatnike, njihov angažman, vrijeme i energiju. To naravno podrazumijeva prikupljanje, analiziranje, obradu i daljnje procesuiranje informacija, koje će direktno utjecati na proizvodni proces i na kraju naravno na sami proizvod.

U kratko u proizvodnom procesu poduzeće angažira ulazne resurse odnosno inpute, gdje je krajnji cilj proizvesti i na kraju naravno prodati svoje proizvode i usluge odnosno outpute. Pod te impute podrazumijevamo različite sirovine, poluproizvode, naravno i rad djelatnika , strojeva i proizvodnih pogona, u kratko sve što je potrebno da bi proizveli proizvod ili uslugu, a outputi su dakle svi njegovi proizvodi.

Neke tvrtke imaju vlastiti odjel koji si bavi razvojem proizvoda i usluga, dok kod manjih uglavnom tog odjela nema , te navedeno može uzrokovati poteškoće u tim procesima i popratnim aktivnostima.

To je razlog zašto smo kreirali naše aplikacije ne bi li Vam maksimalno olakšali , te uklonili potencijalne probleme uzrokovane nejasnoćama unutar tih poslovnih procesa i prateće dokumentacije.

Naša miniMAx cloud aplikacija u veliko Vam olakšava korištenje te dokumentacije, kreiranja radnih naloga, namijenjenih naručivanju i praćenju događaja, primljenih i izdanih narudžba, njihov brz unos i vađenje, praćenje kompletnih zaliha i ostalih procesa.

Naravno cilj je MAXimiziranje učinka uz naravno minimiziranje troškova.