Prijavu u program smo omogućili na dva načina,
što osigurava visoku sigurnost Vaših podataka
Digitalni certifikat

Digitalni certifikati su digitalni identifikacijski dokumenti i možemo ih usporediti s osobnom iskaznicom, no prilagođeni su za korištenje u digitalnom svijetu.
Za uporabu Minimaxa trebate digitalnu potvrdu (certifikat) izdanoga od strane Financijske agencije (FINA).

Provjera u dva koraka

Ako je račun zaštićen samo lozinkom, netko drugi može lakše ući u program. Zato smo dodali dodatan korak koji zahtijeva unos jednokratnog koda koji primite putem SMS poruke.

Kako se prijaviti za provjeru u dva koraka? 
  1. Unesete svoje korisničko ime i lozinku 
  2. U drugom koraku upišete prijavni kod koji ste primili putem SMS poruke 
Kada trebam odabrati prijavu s digitalnim certifikatom?

Digitalni certifikat morate imati pri svakoj prijavi “fizički” kod sebe. Može se instalirati lokalno, na pametnoj kartici ili USB memoriji. Ako programu pristupate uvijek s istog uređaja ili imate pristup digitalnom certifikatu na više uređaja, onda je ova metoda prijave savršena za Vas.

Kada izabrati provjeru u dva koraka?

Ako za pristup programu ne želite biti ograničeni uporabom digitalnog certifikata, tada je prijava s provjerom u dva koraka bolja opcija za Vas.

Za prijavu na bilo koji uređaj potrebne su Vam dvije stvari:

  • nešto što znate (Vaša zaporka) i
  • nešto što imate (svoj telefon za primitak SMS poruke).

Prijavu si možete olakšati na način da odredite uređaje (preglednike) kojima “vjerujete” i pri prijavi nećete morati unositi prijavni kod. Ako ćete se željeti prijaviti s drugog uređaja, svejedno ćete morati unijeti kod.

Vrlo važno je, odrediti rezervne opcije za primanje kodova, kada na primjer ne možete koristi svoj telefon. Možete ga zaboraviti, izgubiti, isprazni se baterija…Možemo Vam poslati kod na rezervni (drugi) telefonski broj ili upotrijebite rezervni kod s popisa koji ispisujete za takve slučajeve.