Martina Jalšovec

Voditeljica e-prodaje, Eluir Sport

“Ugodno sam se iznenadila kad sam kao laik brzo shvatila princip rada u Minimaxu.”

Priče naših korisnika

DIANA MEDVED

„Vrijeme je novac“ a naš Minimax program za knjigovodstvo nam štedi upravo ovaj najdragocjeniji resurs što, nadalje, stvara priliku da uslužimo više klijenata i zaradimo više novca.

Za razliku od ostalih programa za knjigovodstvo, sa Minimax-om sve ide lakše i brže. Razlog tome „krije“ se u „korijenu“ tj. u arhitekturi samog softvera koji je, prije svega logičan i intuitivan (lagan za snalaženje i korištenje). Naročita prednost mu je stupanj njegove automatiziranosti. Ne sjećam se da sam i jednu operaciju morala raditi dva puta što je sa drugim programima za knjigovodstvo čest slučaj. Gotovo su fascinantne činjenice da neke poslove radi „sam od sebe“. Iako nije perpetuum mobile, nešto je što nisam vjerovala da postoji.

Neke poslove Minimax radi „sam od sebe“.

 

Diana Medved, Računovodstveni servis ProFortis d.o.o.

 

 

VESNA VARŠAVA

“Meni je velika ušteda vremena automatizacijom, a vrijeme je novac 🙂. Kao primjer mogu navesti – obračun plaća u par klikova, automatsko saldiranje konta kod obračuna PDV-a, godišnje financijsko izvješće vrlo jednostavno i automatizirano, zamjena konta u par klikova. Također treba pohvaliti i korisničku podršku koja brzo odgovara, a najviše mi se sviđa što ste otvoreni za prijedloge kako bi se program unaprijedio, i unazad godine dana su već mnogi prijedlozi implementirani, na drugima se radi itd. Naravno, nema savršenog programa i mislim da u budućnosti trebate posvetiti pažnju implementiranju dodatnih izvještaja.”

 

Vesna Varšava, računovodstveni ured za uslužne djelatnosti Solventa d.o.o.

 

 

 

DORA TRIPALO

“Kroz dugogodišnje iskustvo korištenja programa Minimax mogu sa sigurnošću reći da je Minimax najbolje programsko rješenje prilagođeno malim tvrtkama i račuvodstvenim servisima. Program je osvježenje na tržištu, moderan alat za brz unos podataka i detaljnu analizu poslovanja te odlična komunikacijska platforma za razmjenu dokumentacije i informacija između klijenta i računovodstva. Uz odličnu podršku koju pruža korisnicima, zajedno sa svim prednostima koje ima, Minimax je i lijep i pametan 🙂 Razvija se i raste u korak s vremenom, zakonskim promjenama i našim potrebama.”

 

Dora Tripalo – ovlaštena porezna savjetnica i direktorica tvrtke Kancelarija d.o.o. za porezno savjetovanje 

 

 

 

ANA NJEŽIĆ

„Minimax je korak ispred ostalih računovodstvenih programa sa svojim „user-friendly“ sučeljem, automatskim knjiženjima te načinom povezivanja računovodstvenih servisa s klijentima… Više ne moramo razmišljati o back-up-u niti „ulogiravanju“ u sustav…svima je lako dostupan, bilo za knjiženja ili preglede mjesečnih izvještaja.

Neke poslove Minimax radi „sam od sebe“.

 

Ana Nježić,, Sklad, računovodstveni servis

 

 

ALBERT GAJŠAK

„Vrlo sam zadovoljan Minimaxom, mislim da je jedan od najboljih softvera ovog tipa za male i srednje poduzetnike. Velike pohvale za Minimaxov support koji konstantno osluškuje naš feedback i nadograđuje softver. “

 

Albert Gajšak, CircuitMess d.o.o.

 

 

 

BERISLAV PINJUH

“Minimax je dovoljno jednostavan i pregledan, a opet dovoljno kompleksan da i netko kome računovodstvo nije struka može brzo, jednostavno i kvalitetno odraditi sve što treba za normalno poslovanje firme.”

 

Berislav Pinjuh – Prokurist, Ivalan Terme d.o.o.

 

 

MARTINA JALŠOVEC

“Minimax se pokazao kao odlično rješenje za početak našeg poslovanja. Dosad nisam imala iskustva sa sličnim programima, pa sam se ugodno iznenadila kad sam kao laik brzo shvatila princip rada u minimaxu. Možete brzo uhvatiti korak uz njihove online seminare, ako i zapne negdje, znam da imam brzu i laku dostupnu podršku.”

 

 Martina Jalšovec – Voditeljica e-prodaje, Eluir Sport d.o.o. 

 

 

DANIJELA DELLAVIA

“Knjigovodstveni program sa kojim smo donedavna radili nije više zadovoljavao naše potrebe. Imala sam osjećaj kao da smo ga prerasli. Ovo ljeto krenula za u potragu novim softwareom koji bi ponudio nešto više. Pretražujući ponude knjigovodstvenih programa, naišla sam na program Minimax koji je odmah zadovoljio osnovne preduvjete koje sam od novog programa očekivala. A to su: online pristup, jednostavan obračun plaća po zadanoj plaći, te korak naprijed i korak bliže digitalnom načinu poslovanja (e-računi, scan ulaznih računa i povezivanje sa temeljnicama). Krenula sam u testiranje programa. Probnu licencu samo sam produžila i nastavila svoje knjigovodstvo u Minimax-u. Koristim ga za svoje poduzeće, a klijetima pripremamo podatke za početak rada u 2018. godini. Lakoća rada koja se postiže sa Minimax-om je izuzetna! Kao novi korisnik, imam konstantna pitanja i prezadovoljna sam sa podrškom za korisnike. Na raspolaganju su mi tako reći, stalno!”

 

Danijela Dellavia, Fedra d.o.o. 

 

 

MARKO RASPOR

“Pregled svih financijskih pokazatelja online, bez nošenja dokumentacije knjigovodstvu, bez gubljenja vremena – sve mi to omogućuje Minimax, sve u realnom vremenu. Također, jednostavnost uporabe je neprikosnovena – računi, dokumentacija, izvadci, obračuni plaća, zalihe – sve na jednom mjestu, u paketu koji je savršeno cjenovno pozicioniran.”

 

Marko Raspor – Direktor
Femina Media d.o.o.

 

 

TATJANE GRAL

“Minimax je, osim što nama uvelike olakšava knjiženje i obradu svih poslovnih događaja naših klijenata, predstavlja vrhunski alat za računovodstvo i analizu poslovnih informacija bitnih za naše klijente u poslovnom odlučivanju. Doslovno svakodnevno ga koristimo i kao komunikacijsku/kolaboracijsku platformu za razmjenu informacija s našim klijentima, uključujući i strane tvrtke iz inozemstva jer Minimax ima korisničko sučelje na nekoliko stranih jezika. Omogućavanjem obavljanja niza poslovnih transakcija našim klijentima u kontroliranom okruženju Minimaxa znatno smo uštedjeli vrijeme i ubrzali niz proces i razmjenu dokumentacije i informacija sa našim klijentima koju su to prepoznali kao veliku prednost samog Minimaxa, ali i nas kao računovodstvene tvrtke koja se brinu o njihovim poslovnim knjigama.

Za nas Minimax predstavlja izuzetno kvalitetnu platformu koji nam omogućava primjenu svih naših znanja i sposobnosti na kvalitetno vođenje poslovnih knjiga za preko 50 naših klijenata svih veličina i raznih djelatnosti, od malih obrta do većih tvrtki s više desetaka zaposlenih.“

 

Tatjane Gral, mag.oec. forenzičnog računovodstva – Prospera Mundi d.o.o., Knjigovodstveno-računovodstveni servis

 

SLAVEN LUKAČ

“U naših 25 godina postojanja, kako se tehnologija mijenjala, radili smo na svim platformama i gotovo na svim boljim računovodstvenim programima. Sve te godine jedan problem se javljao kao ključni. Neusklađenost programa, između nas i naših komitenata, je uvijek rezultirala nepotrebnim gubljenjem vremena na edukaciju, usklađenja, prepisivanja, a u konačnici na cijenu i kvalitetu usluge.

Znali smo što je budućnost pružanja računovodstvenih usluga, ali smo bili uvjereni da ćemo do nje morati doći sami!

MiniMax je dokazao da se profesionalcima mora prepustiti njihov dio posla i tada je uspjeh neizbježan.”

 

Slaven Lukač, NIZ d.o.o., Osijek

 

 

 

ŽELJKA KEREČIN TUMIR

„Kroz dugogodišnje iskustvo korištenja programa Minimax mogu sa sigurnošću reći da je Minimax najbolje programsko rješenje prilagođeno malim tvrtkama i račuvodstvenim servisima. Program je osvježenje na tržištu, moderan alat za brz unos podataka i detaljnu analizu poslovanja te odlična komunikacijska platforma za razmjenu dokumentacije i informacija između klijenta i računovodstva. Uz odličnu podršku koju pruža korisnicima, zajedno sa svim prednostima koje ima, Minimax je i lijep i pametan : ) Razvija se i raste u korak s vremenom, zakonskim promjenama i našim potrebama.“

 

Željka Kerečin Tumir, Sveana Koncept j.d.o.o.

 

 

 

LAURA GERGELJ

„Savjet za Knjigovodstvene servise – buduće korisnike Minimaxa. Najteže je odlučiti se za novi program, kad samo pomislite koliko će Vas dodatnog vremena koštati prepisivanje baza. 64 poduzeća sam prenijela u Minimax – sama, bez da mi je ikakav informatičar pomogao. Sva roba, svi djelatnici, sve stranke sve možete prenijeti sami. Nevjerojatno 🙂 Odlična odluka iz 11 mjeseca 2019. godine koja danas, samo 4 mjeseca nakon, za vrijeme vladavine COVID-19 spašava sve moje klijente i mene. Djelatnici su bez velike strke počeli rad od kuće, poduzeća šalju dokumentaciju u pretinac i također rade od kuće – savršeno za današnje prilike. Savjetovala bih svima da se što prije odluče za dobru promjenu jer vrijeme je novac.“

 

Laura Gergelj, D-Invoice d.o.o.

 

 

 

DAVOR BRKIĆ

“Prva prednost Minimaxa je mogućnost pristupa programu s bilo kojeg mjesta, u bilo koje doba (koristeći korisničko ime i lozinku) te dodjeljivanje pristupa klijentima.

Odmah iza toga je automatski backup podataka, zbog čega mirnije spavam. 

Također, briga manje su i  zakonske izmjene i ažuriranje aplikacije, promjene minimalne plaće, obaveznih osnovica za obračune doprinosa i sl. Svakom prijavom u program, pristupam najnovijoj verziji programa koja je usklađena sa zakonskim izmjenama.

Program sadrži mnoštvo automatizacija koje značajno štede vrijeme, npr. obračun plaća u nekoliko klikova, automatska izrada isplatnih lista i direktno slanje na e-mail djelatnika, automatsko formiranje temeljnica za obavezu i trošak doprinosa i plaća, izrada naloga za plaćanje itd.

I za kraj, korisnička podrška je odlična, te se odgovor na problem dobije skoro instantno. 

Ekipa iz Saopa razumije da smo mi računovođe zapravo “glazbenici”, kojima program predstavlja instrument i da najbolje sami znamo kako instrument treba izgledati i koje funkcionalnosti ispunjavati, te sukladno tome spremno prihvaćaju kritike i dorađuju program.”

 

Davor Brkić, vlasnik tvrtke RB Unigenito