Iskustva korisnika - Minimax - internet računovodstveni i poslovni program

Martina Jalšovec

Voditeljica e-prodaje, Eluir Sport

“Ugodno sam se iznenadila kad sam kao laik brzo shvatila princip rada u Minimaxu.”

Priče naših korisnika

DIANA MEDVED

„Vrijeme je novac“ a naš Minimax program za knjigovodstvo nam štedi upravo ovaj najdragocjeniji resurs što, nadalje, stvara priliku da uslužimo više klijenata i zaradimo više novca.

Za razliku od ostalih programa za knjigovodstvo, sa Minimax-om sve ide lakše i brže. Razlog tome „krije“ se u „korijenu“ tj. u arhitekturi samog softvera koji je, prije svega logičan i intuitivan (lagan za snalaženje i korištenje). Naročita prednost mu je stupanj njegove automatiziranosti. Ne sjećam se da sam i jednu operaciju morala raditi dva puta što je sa drugim programima za knjigovodstvo čest slučaj. Gotovo su fascinantne činjenice da neke poslove radi „sam od sebe“. Iako nije perpetuum mobile, nešto je što nisam vjerovala da postoji.

Neke poslove Minimax radi „sam od sebe“.

 

Diana Medved, Računovodstveni servis ProFortis d.o.o.

 

 

NADA BUDINSKI

“Vrlo smo zadovoljni SAOP porgramima i napokon nakon dugog traženja imamo ono što smo tražili.
Programi za profitne i neprofitne organizacije nas u potpunosti zadovoljavaju mada se naši korisnici bave raznim djelatostima i svaki je po nečemu različit.
Ako nešto posebno trebamo to rješavamo on line ili dođu kod nas osobno.
Zadovoljstvo je raditi s takvim programima!”

 

Nada Budinski – voditelj servisa, GMG d.o.o.

 

 

 

BERISLAV PINJUH

“Minimax je dovoljno jednostavan i pregledan, a opet dovoljno kompleksan da i netko kome računovodstvo nije struka može brzo, jednostavno i kvalitetno odraditi sve što treba za normalno poslovanje firme.”

 

Berislav Pinjuh – Prokurist, Ivalan Terme d.o.o.

 

 

MARTINA JALŠOVEC

“Minimax se pokazao kao odlično rješenje za početak našeg poslovanja. Dosad nisam imala iskustva sa sličnim programima, pa sam se ugodno iznenadila kad sam kao laik brzo shvatila princip rada u minimaxu. Možete brzo uhvatiti korak uz njihove online seminare, ako i zapne negdje, znam da imam brzu i laku dostupnu podršku.”

 

 Martina Jalšovec – Voditeljica e-prodaje, Eluir Sport d.o.o. 

 

 

DANIJELA DELLAVIA

“Knjigovodstveni program sa kojim smo donedavna radili nije više zadovoljavao naše potrebe. Imala sam osjećaj kao da smo ga prerasli. Ovo ljeto krenula za u potragu novim softwareom koji bi ponudio nešto više. Pretražujući ponude knjigovodstvenih programa, naišla sam na program Minimax koji je odmah zadovoljio osnovne preduvjete koje sam od novog programa očekivala. A to su: online pristup, jednostavan obračun plaća po zadanoj plaći, te korak naprijed i korak bliže digitalnom načinu poslovanja (e-računi, scan ulaznih računa i povezivanje sa temeljnicama). Krenula sam u testiranje programa. Probnu licencu samo sam produžila i nastavila svoje knjigovodstvo u Minimax-u. Koristim ga za svoje poduzeće, a klijetima pripremamo podatke za početak rada u 2018. godini. Lakoća rada koja se postiže sa Minimax-om je izuzetna! Kao novi korisnik, imam konstantna pitanja i prezadovoljna sam sa podrškom za korisnike. Na raspolaganju su mi tako reći, stalno!”

 

Danijela Dellavia, Fedra d.o.o. 

 

 

MARKO RASPOR

“Pregled svih financijskih pokazatelja online, bez nošenja dokumentacije knjigovodstvu, bez gubljenja vremena – sve mi to omogućuje Minimax, sve u realnom vremenu. Također, jednostavnost uporabe je neprikosnovena – računi, dokumentacija, izvadci, obračuni plaća, zalihe – sve na jednom mjestu, u paketu koji je savršeno cjenovno pozicioniran.”

 

Marko Raspor – Direktor
Femina Media d.o.o.

 

 

TATJANE GRAL

“Minimax je, osim što nama uvelike olakšava knjiženje i obradu svih poslovnih događaja naših klijenata, predstavlja vrhunski alat za računovodstvo i analizu poslovnih informacija bitnih za naše klijente u poslovnom odlučivanju. Doslovno svakodnevno ga koristimo i kao komunikacijsku/kolaboracijsku platformu za razmjenu informacija s našim klijentima, uključujući i strane tvrtke iz inozemstva jer Minimax ima korisničko sučelje na nekoliko stranih jezika. Omogućavanjem obavljanja niza poslovnih transakcija našim klijentima u kontroliranom okruženju Minimaxa znatno smo uštedjeli vrijeme i ubrzali niz proces i razmjenu dokumentacije i informacija sa našim klijentima koju su to prepoznali kao veliku prednost samog Minimaxa, ali i nas kao računovodstvene tvrtke koja se brinu o njihovim poslovnim knjigama.

Za nas Minimax predstavlja izuzetno kvalitetnu platformu koji nam omogućava primjenu svih naših znanja i sposobnosti na kvalitetno vođenje poslovnih knjiga za preko 50 naših klijenata svih veličina i raznih djelatnosti, od malih obrta do većih tvrtki s više desetaka zaposlenih.“

 

Tatjane Gral, mag.oec. forenzičnog računovodstva – Prospera Mundi d.o.o., Knjigovodstveno-računovodstveni servis

 

SLAVEN LUKAČ

“U naših 25 godina postojanja, kako se tehnologija mijenjala, radili smo na svim platformama i gotovo na svim boljim računovodstvenim programima. Sve te godine jedan problem se javljao kao ključni. Neusklađenost programa, između nas i naših komitenata, je uvijek rezultirala nepotrebnim gubljenjem vremena na edukaciju, usklađenja, prepisivanja, a u konačnici na cijenu i kvalitetu usluge.

Znali smo što je budućnost pružanja računovodstvenih usluga, ali smo bili uvjereni da ćemo do nje morati doći sami!

MiniMax je dokazao da se profesionalcima mora prepustiti njihov dio posla i tada je uspjeh neizbježan.”

Slaven Lukač, NIZ d.o.o., Osijek

 

 

 

ŽELJKA KEREČIN TUMIR

“Program Minimax je bio odličan početak rada naše tvrtke. Rad s navedenim programom je izuzetno lagan i kako radimo u više djelatnosti omogućava nam trenutni odziv kako prema klijentima tako i prema knjigovodstvu. Online seminari su izuzetno korisni, a postojanje podrške se pokazalo iznimno brzo i učinkovito, i pri početnom radu i pri složenijim zahtjevima koje smo imali. “

 

Željka Kerečin Tumir, Sveana Koncept j.d.o.o.

 

 

 

OLJA GRBIN

“Minimax je idealno rješenje za poduzetnike koji nemaju vremena za računovodstvo te na vrlo jednostavan način rješava kompleksne zahtjeve. Ukoliko i ”zapne” tu je support koji ljubazno i promptno otklanja svaku poteškoću. Napokon rješenje uz koje poduzetnici imaju vremena za vlastiti posao. “

 

Olja Grbin, Booking manager, Master Yachting d.o.o.